Jo Malone blackberry & bay

En lille snak om London og endnu en julefrokost

outfit-london-sort-soelv-taske1outfit-london-sort-soelv-taske2outfit-london-sort-soelv-taske3outfit-london-sort-soelv-taske4

H&M trend trenchcoat, H&M bluse, Primark bælte, Primark taske

Jeg har stadig et enkelt outfit liggende fra vores London tur, så selvom det er ved at være en måneds tid siden at vi var afsted må I altså lige affinde jer med at jeg ikke er færdig med at snakke om det. Efter at jeg har fået ny computer har jeg haft lidt problemer med at få overført mine billeder fra den gamle til den nye og det er altså derfor disse først kommer op nu.

Jeg tog min sølv taske fra Primark i brug allerede dagen efter at jeg havde købt den og jeg må indrømme at det er et af de bedste køb jeg gjorde mig på vores tur. Jeg har brugt den så meget siden og den er virkelig med til at pifte selv det mest simple outift op.

I aften skal vi holde julefrokost for et par af mine veninder og deres bedre halvdele. Jeg er hoppet i mit favorit julelook med en simpel sort kjole, shiny røde læber og winged liner. Så bliver det altså ikke meget mere jule-klassisk for mig og jeg er vild med det. Nu vil jeg lukke computeren ned så jeg kan få dækket bord. I må have en skøn fredag aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jo Malone blackberry & bay