Den hypede butter bronzer fra Physians formula

Den smukkeste vase fra Menu

menu-echasse-vase

Lige siden jeg så den store Echasse vasen fra Menu for første gang, har jeg været helt forelsket i modellen. Dog synes jeg at den helt store version som var den første de kom ud med var lige voldsom nok – det er sjældent at har jeg så store buketter herhjemme og derudover kræver den også en del plads. Så da jeg så at Menu havde lavet vasen i en lille og mellem version også, måtte jeg selvfølgelig slå til. Jeg var ret meget i tvivl om hvilken af de to jeg skulle vælge, men endte med den lille da jeg synes den er nemmest at få til at passe ind herhjemme. Det er uden tvivl den smukkeste vase jeg ejer, så selvom den er til den dyre side fortryder jeg ikke mit køb overhovedet. Jeg mener, prøv lige at se den?

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den hypede butter bronzer fra Physians formula