Nye produkter fra The Ordinary

Den perfekte gave til den kvalitetsbevidste mand

sigr-hudpleje-til-maend

Produkterne er modtaget som gave, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som synes, at det at finde gaver til især kæresten kan være lidt af en opgave. Min kæreste er i hvert fald ikke den nemmeste i verden at finde på gaver til og så alligevel. Han har nemlig en tendens til at gå og stjæle mine body lotions og dagcremer, så dette gavesæt fra Sigr skincare er virkelig den oplagte gave til ham.

Samtidig ville det også være den perfekte gave til min far som ikke rigtig lige for gjort noget ved sin hud på daglig basis, bare forbi. Men det ved jeg at han ville hvis der stod nogle lækre produkter og ventede på ham hver dag.

Sættet indeholder 5 produkter som alle dufter skønt af mand. Maskulint, men stadig super frisk. De 5 produkter består af en ansigts vask, en dagcreme, en federe ansigts ”balsam”, en shave gel og en body lotion. Produkterne indeholder naturlige ingredienser som blandt andet kamille, jojoba olie, morgenfrue og økologisk aloe vera. Serien er rig på B3 vitamin, som reducere pigmentfejl og provitamin B5, som hjælper med at holde huden fugtet og samtidig har antiinflammatoriske effekter, der hjælper hudens naturlige helings process.

Min kæreste har testet produkterne den sidste måned og jeg tror ikke at jeg fanger ham i at stjæle min produkter igen lige foreløbig. Det er virkelig lækre produkter og så elsker jeg designet, som er minimalistist i udtrykket og pæne nok til at have stående fremme.

Tippet er hermed givet videre hvis I stadig står og mangler den perfekte gave til en af mændene i jeres liv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye produkter fra The Ordinary