Advents giveaway: ID hair elements

Den hypede butter bronzer fra Physians formula

butter-bronzer-physians-formula-cocopanda

Man skal ikke have bevæget sig ret meget rundt på de forskellige beauty kanaler på Youtube for at være stødt på Butter bronzeren fra Physians formula. Alle snakker om den og alle elsker den. Det er langt fra et nyt produkt, men desværre har det været stort set umuligt at få fingrene i, i Danmark.

Det har Cocopanda lavet om på. De har nemlig efterhånden et ganske fornuftigt sortiment fra mærket og nu har jeg altså endelig fået fat på den populære bronzer.

Men er den så hypen værd? Det korte svar er ja. Konsistensen er blød og lækker og blender super på huden, duften er skøn og mild af kokos og prisen er til at have med at gøre – selv når man køber den herhjemme. Det eneste jeg ikke er helt tosset med ved den, er indpakningen, som ærlig talt er lidt plastik braller-agtig. Det bliver dog i den grad opvejet af selve produktet, som virkelig er godt, så det er helt sikkert noget jeg kan leve med!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Advents giveaway: ID hair elements