Den perfekte gave til den kvalitetsbevidste mand

December ønsker

december-oensker

Future planner uge kalender, Morphe M510 blender børste, Det dårlige selskab udvidelses pakke, Urban decay naked heat palette, Physicians formula butter bronzer, Anastasia prism palette, Marc Jacobs decadance parfume

Det er blevet tid til at dele mine december og julegave ønsker med jer, som i år indeholder en del beauty, lidt bolig og et par brætspil. Jeg troede virkelig at i år, ville blive et år, hvor jeg havde massere af ønsker, men da det kom til stykket havde jeg faktisk lidt svært ved at finde ud af hvad jeg reelt går og mangler og ønsker mig. Det er jo lidt det der luksus problem med bare at købe ting, når man gerne vil have dem, så jeg har prøvet at finde et par ting som jeg faktisk har haft kigget på længe, men ikke selv fået taget mig sammen til at købe.

Uge kalenderen fra Future planner har jeg snakket om før og den står altså stadig højt på min ønskeliste, så jeg håber meget på at den ligger under træet i år. Det samme gør paletten fra Anastasia og parfumen fra Marc Jacobs, som jeg duftede for første gang i London.

Naked heat paletten fra Urban decay er en lidt nyere tilføjelse til mine ønsker. Jeg ejer faktisk kun en enkelt naked palette, naked 2, og selvom jeg har brugt den okay meget, er det ikke min yndlings palette. Heat paletten tiltaler mig dog ret meget, så den kunne jeg godt tænke mig at prøve.

Det dårlige selskab fik jeg i julegave forrige år og vi spiller det stadig ofte, så jeg kunne godt tænke mig en udvidelses pakke eller to til det, så det kan blive fornyet lidt. Derudover ønsker jeg mig også King of Tokyo og Sequence, men dem var der ikke lige plads til på collagen.

Den eneste ting på collagen som jeg reelt ikke ønsker mig i julegave er butter bronzeren fra Physicians formula og det er udelukkende fordi jeg allerede selv har bestilt den hjem. Glæder mig så meget til at prøve den og se om den er al hypen værd.

Det var et par af mine julegave ønsker. Hvad ønsker I jer i år?

 

4 kommentarer

 • Tina KH

  Glædelig 6.december:-)
  Åh så fine sager, kunne jeg godt bruge, ønske mig:-)
  Men for 7 år siden blev jeg invalideret i en arbejdsulykke og ca. 2 år efter fik min datter alvorlig kræft, så vi har kæmpet en lang kamp og fra nu ønsker vi os mest oplevelser sammen, da vi jo ikke kender fremtiden.
  Men jeg gad personligt godt at ønske mig dine idéer:-)
  Julestemning og julefred din vej…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Glædelig december Tina.
   Oplevelser er også altid en dejlig ting at give og få. Jeg giver selv ofte oplevelser da jeg synes at det er meget mere værd end ting i sidste ende 🙂
   God bedring til din datter og god jul <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæd dig til Butter Bronzer. Jeg har den og elsker den. Jeg elsker den så meget at jeg har købt to ekstra, så jeg aldrig løber tør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Uh! Det lyder lovende! Jeg har lige modtaget den for et par dage siden, men endnu ikke prøvet den. Glæder mig til at teste den 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte gave til den kvalitetsbevidste mand