Et førstehåndsindtryk: Decembers LF beauty boks

Advents giveaway: ID hair elements

id-hair-elements-giveaway

Konkurrencen er sponsoreret af ID hair

Nu er der kun en uge til juleaften og jeg glæder mig efterhånden rigtig meget til både at gå på juleferie og til at fejre aftenen i selskab med min nærmeste familie. Vi skal selvfølgelig have gang i endnu en giveaway i dag og denne gang har i mulighed for at vinde det her lækre sæt af produkter fra ID Hair. Der er en shampoo, conditioner og en varmebeskyttende spray som også virker genopbyggende.

Jeg kendte ikke selv meget til ID hair som brand før jeg modtog disse produkter, men jeg må sige at jeg er positivt overrasket. Faktisk troede jeg kun at ID hair lavede voks til mænd, men det viser sig at der er et hav af forskellige serier fra mærket og disse er jeg i hvert fald vild med!

Som altid er det eneste I skal gøre for at deltage at følge bloggen på enten bloglovin, facebook eller instagram og samtidig lægge en kommentar til indlægget her så jeg ved at I deltager.

Og så skal vi selvfølgelig også have fundet en vinder af sidste uges advents giveaway. Den heldige vinder af produkterne fra Rituals blev Emillia M. som gerne må sende mig en mail, så vi kan få sendt produkterne afsted.

Held og lykke.

48 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et førstehåndsindtryk: Decembers LF beauty boks