En ny taske fra Stradivarius

Den sidste dag i London

outfit-denim-nederdel-netstroemper6outfit-denim-nederdel-netstroemper4outfit-denim-nederdel-netstroemper7outfit-denim-nederdel-netstroemper5outfit-denim-nederdel-netstroemper1outfit-denim-nederdel-netstroemper3outfit-denim-nederdel-netstroemper2

H&M bluse, H&M denim nederdel, Gina tricot bælte, &other stories taske, YRU sandaler

Det er allerede vores sidste dag i London og jeg føler mig overhovedet ikke klar til at tage hjem, men sådan er det jo ofte når man hygger sig. Tiden er fløjet afsted og jeg glæder mig til at fortælle mere om vores tur og vise jer nogle af de ting som jeg har købt.

Nu vil jeg lukke computeren ned og nyde den sidste morgenmad på vores skønne hotel. Vi har ikke rigtig lagt nogle planer for dagen, men vi har et par gode timer inden vi igen skal med toget mod Stansted lufthavn, så mon ikke vi får mulighed for lidt last minute shopping og en ekstra omgang fish & chips.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny taske fra Stradivarius