En ny læderjakke til samlingen

Status på oktober ’17

halloween-look-2017

1. Halloween siger mig egentlig ikke så meget, men jeg tager gerne imod enhver anledning til at gå make-up amok. Og nu er det jo ikke hver dag at man kan gå så meget amok, som man kan når man skal til halloween fest.

2. Apropos halloween, så kørte vi hele vejen til Heidepark, syd for Hamborg, halloween lørdag kun for at konstaterer at de biletter, som vi havde købt igennem Legoland, ikke kunne bruges lige netop den ene dag.

3. .. Så der stod vi, efter 4 timers kørsel, med madpakker og højt humør og kunne ikke komme ind. Der skal mere til at ødelægge sådan en dejlig regnfuld lørdag, så vi tog på spontan tur til Hamborg i stedet.

4. Hvis det skulle være gået nogens næse forbi, så har jeg haft fødselsdag.

5. Og så har vi fået nye overboer. Hvad mere kan man ønske sig? Med et lille barn og hund og kat og det hele. Det er så skønt.

6. Jeg er blevet klippet, sgu.

7. Det er ikke fordi at jeg som sådan er utilfreds med min løn, men jeg havde måske forventet at jeg ville få lidt mere i måneden nu når jeg var blevet sat op i tid. I stedet fik jeg 100kr mindre. Jeg er åbenbart virkelig dårlig til at forhandle.

8. Sjældent har jeg tudet så meget til en film, som jeg gjorde til forpremieren på Mens vi lever. Shit altså. Den burde I se..

9. Jeg har mødt verdens mest ærlige Netto medarbejder, der helt tørt, uden at blinke, bad mig kigge ”i rodet derovre” da jeg spurgte efter en af deres spotvarer.

10. Den store bagedyst er startet igen. Jeg tror allerede at jeg har taget et par kilo på. Det er jo ikke fysisk muligt at se uden lige at få lidt kage til.

 

4 kommentarer

 • Det lyder super hyggeligt, undtaget at i kørte den lange vej uden at kunne bruge biletterne, haha! Simpelthen synd <3

  God onsdag
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Ja det var godt nok lidt ærgerligt :b men vi fik en rigtig god tur ud af det alligevel!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Håber ikke du har fået så meget af,du har et misundelsesværdigt hår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jeg har kun fået klippet spidser, men jeg synes alligevel at det føles noget kortere! Men det trængte virkelig til at blive klippet, så det er okay.
   Og mange tak <3 Det var sødt sagt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny læderjakke til samlingen