November ønsker

Skønhedsfavoritter fra oktober

 

skoenheds-favoritter-oktober

Endnu en måned er gået og det er igen blevet tid til at kigge nærmere på de produkter som jeg har elsket den foregående måned. Oktober har været en begivenhedsrig måned og jeg har da også samlet en god sjat produkter sammen, som jeg vil dele med jer

HH Simonsen styling oil protection

Jeg fik den her hårolie til et event med HH simonsen i starten af måneden og jeg har brugt den hver dag siden. Den giver virkelig noget fugt og glans til håret som jeg i den grad har brug for og så er duften bare helt fantastisk. Helt klart en ny favorit.

Mac Kinda sexy

Hvis jeg skal være helt ærlig, så troede jeg faktisk ikke at jeg ville blive så glad for den her læbestift, som jeg er blevet. Den er lige til den lyse side i forhold til hvad jeg normalt går efter, men den passer til alt og jeg har brugt den så meget den sidste måneds tid. Den er nem lige at smide i tasken og have med på farten og så holder den virkelig længe på læberne.

L’Oréal infallible pro-matte liquid lip i farven Bare attraction

De her liquid lips fra Loreal har været en favorit siden jeg købte en håndfuld af dem sidste sommer i USA og især farven Bare attraction bruger jeg igen og igen. Den har praktisk talt levet i min taske den sidste måned, så hvis jeg ikke har haft Mac kinda sexy på, så har det været denne. Jeg er faktisk i tvivl om man kan få dem i Danmark, men de er i hvert fald sindsygt gode.

Maria Nila Head & hair heal shampoo

Jeg har hoppet lidt rundt med shampooer det sidste halve år, men lige for tiden bruger jeg ikke andet end maria nilas head & heal serie. Mit hår bliver blødt og lækkert og samtidig er mit skæl problem stort set forsvundet. Jeg er fan

Maria Nila Head & hair heal conditioner

Sammen med shampooen har jeg selvfølgelig brugt conditioneren fra samme serie. Den er fantastisk. Jeg bliver faktisk lidt trist over at jeg snart løber tør.

Catrice HD liquid coverage foundation i farven 30 sand beige

På de dage hvor jeg har gjort noget ud af mig selv og min make-up, er det denne sag fra Catrice jeg har hevet fat i. Den er medium til fuld dækkende og giver altså den fineste matte, men alligevel hud-agtige finish. My skin, but better-ish. Jeg har virkelig været glad for den og så synes jeg også at selve flasken er ret fin. Den kommer med en lille pipette og er altså rigtig nem at dosere.

Kiko Extra sculpt volume mascara

Efter at have set kathleen lights snakke om den her mascara fra Kiko en million gange, var jeg selvfølgelig nød til at prøve den og den lever i den grad op til mine forventninger. Børsten er lidt sjov, da den er tykkere i enderne og smal i midten, hvilket jeg lige skulle vende mig til, men den giver virkelig en masse volume. Hvis man er mere til et naturligt look, er det nok ikke denne man skal have fingerne i, men jeg kan næsten ikke få det dramatisk nok.

Elisabeth Arden Eight hour creme

 

 

 

 

 

2 kommentarer

 • Jeg elsker den foundation. Skrev om den på min blog for noget tid siden og havde aldrig hørt nogle snakke om den før. Nu ser jeg den alle steder, på blogs og youtube. Den er virkelig god 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Ja den er virkelig skøn! Jeg købte den allerede i sommers men farven har været lidt lys så det er først nu at jeg er blevet rigtig glad for den! Ser heller ikk ret mange snakke om den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

November ønsker