Turen går til London

Singles weekend hos Cocopanda

cocopanda-singles-weekend

Redken Scalp relief shampoo, Milani Soleil bronzer, Nyx Angel veil primer, Nuxe shower oil, Real Techniques Brush cleaner, Peter Thomas Roth ansigtsmaske

November vrimler efterhånden med gode tilbud. Først var der Black Friday, så kom Cyber Monday og nu er vi så også begyndt at tage Singles day/weekend, som er en kinesisk festival hvor især de unge fejre at de er glade for at være single, til os. En lidt sjov tradition hvis I spørger mig, men jeg tager gerne imod en hver anledning til at shoppe gode tilbud.

Cocopanda går igen forrest og kører derfor med sindsygt gode tilbud hele weekenden. Derudover er der også fri fragt med koden Movember, som gælder til og med den 30 november, en gang pr. kunde.

Jeg har samlet nogle af de ting som jeg selv overvejer at klikke hjem. Der er lidt for en hver smag og det er jo ikke fordi at jeg står og mangler flere skønheds produkter, men alligevel synes jeg altid der er noget der frister! Jeg er især fristet til at klikke Soleil bronzeren fra Milani hjem. Men shampooen fra Real Techniques og primeren fra Nyx står også rigtig højt på listen!

Har I udset jer nogle gode tilbud?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går til London