Jaclyn Hill x Morphe paletten

November ønsker

november-oensker-2017

Menu Echasse vase, H&M fløjlsjakke, Zoeva Offline palette, Louise Kragh øreringeSimply chocolate mandler, By lassen Line lysestage

Jeg forstår simpelthen ikke at vi allerede er i november måned. Oktober er fløjet afsted og generelt synes jeg bare at det her år er gået alt for hurtigt.

Det er blevet tid til en ny omgang ønsker og i denne måned ønsker jeg mig op til flere ting til hjemmet. Den fine vase fra Menu er langt om længe blevet lavet i en lidt mindre udgave og den kunne jeg altså godt tænke mig. Jeg tænker at det ville være en oplagt ting at bruge mit Bahne gavekort på. Det samme gælder stagen fra By lassen – jeg er dog stadig lidt i tvivl om det skal være denne model i messing eller den sorte med til 4 lys. Hvad synes I?

Jakken fra H&M synes jeg er sindsygt fed og eftersom at den er foret, tænker jeg at det kunne være en udmærket vinterjakke. Paletten fra Zoeva har jeg lige klikket hjem og jeg glæder mig virkelig til at modtage den. Zoeva laver altså øjenskygger af fantastisk kvalitet til prisen.

Hvad går I rundt og ønsker jer for tiden? Nu nærmer vi os jo også snart jul..

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jaclyn Hill x Morphe paletten