Singles weekend hos Cocopanda

Magic paletten fra Juvias place

juvias-place-magic-palette1juvias-place-magic-palette2

Det her indlæg har efterhånden været længe undervejs – som I ved havde min gode veninde Jenni 2 paletter fra Juvias place med hjem til mig fra USA da hun besøgte mig i slutningen af september og det her er altså den anden palette som jeg valgte. Magic paletten er en af de nyere paletter og jeg var ikke specielt meget i tvivl om at det selvfølgelig skulle være den anden palette som jeg måtte eje. Sidenhen er de som sagt kommet online på Beautybay, så hvis I føler jer fristet kan de altså skaffes der. Det er i hvert fald paletter af virkelig god kvalitet og prisen er rigtig god, men lad os se nærmere på nogle swatches af den smukke Magic palette!

 

juvias-place-magic-palette3

De første to rækker i paletten er smukke varme toner, som I ved at jeg elsker. Halvdelen er shimmers og halvdelen er matte, hvilket jeg synes er meget passende da det er meget nemmere at lave flere forskellige look når man har lidt af hvert. Mine favoritter er Zuba (nr. 5), Nana (nr. 6) og Kogi (nr. 8).

juvias-place-magic-palette4

De sidste to rækker er fyldt med fine kolde toner og selvom jeg ikke bruger den slags farver så ofte, så er der helt sikkert nogle virkelig fine i blandt. Her er der desværre kun 2 matte ud af de 8 farver, men til gengæld er det nogle virkelig fine shimmers der er i blandt. Mine favoritter her er Faso (nr. 1), Yara (nr. 6), Buzo (nr. 7) og Yejide (nr. 8)

Generelt er pigmenteringen god og jeg har endnu ikke haft problemer med at blende nogle af de farver som jeg har brugt, så det er skønt. Jeg glæder mig til at lege lidt mere med de kolde farver i den her palette, da det er lidt udenfor min comfort zone, men så er det jo perfekt med sådan en smuk palette her.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Singles weekend hos Cocopanda