En søndag i London

London køb: Sølv taske fra Primark

primark-soelv-taske-london

Jeg køber normalt aldrig tasker, men det her er altså den anden jeg har købt indenfor de sidste par uger. Jeg tror at det er vejret der gør det. Jo mere gråt og trist vejret udenfor bliver, jo mere sort og kedeligt tøj trækker jeg i og så kan det altså være rigtig rart lige at kunne pifte et outfit op med en fin taske. Og det må man sige at den her taske i den grad kan! Den er næsten for meget, men jeg elsker den virkelig og så kostede den under 100kr i Primark.

Vi var allerede i Primark den første aften vi ankom til London og hold da op hvor er der bare mange mennesker og sure ekspedienter i den butik. Det blev derfor også den eneste gang på vores tur at vi satte ben i butikken, men jeg fik da købt lidt godt og billigt. Jeg købte også en ret festlig kjole, men den må I lige se ved en anden lejlighed!

Nu vil jeg nyde det sidste af søndagen med min kæreste inden sengen kalder! Godaften derude.

2 kommentarer

 • Det er sjovt hvor stor forskel der kan være på Primark. Vi var der i foråret i Edinburgh og havde nærmeste hele butikken for os selv.Men har også været i London, hvor de er proppet og folk kan være fuldstændig sindsyge haha!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jeg har også været i den i Edinburgh og der var heller ikke halvt så mange mennesker da jeg besøgte den, som der altid er i den i London. Billigt skrammel er åbenbart ikke lige populært alle steder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En søndag i London