The Manizer sisters fra The balm

Julegaveidéer til søster/veninde

julegaveideer-soester-veninde

Design letters notesbog, Clean white woods parfume, Ren ansigtsmaske, Clinique læbestift, HH Simonsen wetbrush, Kahler vase, Hint brætspil

Jeg har ikke selv nogen søster, men jeg er til gengæld på gave med en god håndfuld veninder efterhånden og de to grupper dækker lidt ind over hinanden i forhold til gaver efter min mening. Så her er 4. og andet sidste indlæg i julegaveidé-serien!

Når jeg køber gaver til mine veninder går jeg ofte efter noget personligt, som passer til lige præcis den enkelte veninde, men der er også nogle gode ”standard” gaver, som altid falder i god jord. Et sjovt brætspil som man kan spille sammen ligger højt på listen, men beauty-produkter er også en god ting og så kan man ofte få nogle fine ting indenfor et budget. Hårbørsten fra HH Simonsen ejer jeg selv op til flere af, og det er den bedste hårbørste jeg nogensinde har prøvet, så sådan en tænker jeg ville være en rigtig fin gave til enten en søster eller god veninde.

Og så ved I jo efterhånden at jeg elsker at give oplevelser og i den kategori synes jeg især at det er fedt at give ting som man kan lave sammen. En tur ud at spise brunch eller en hyggeaften derhjemme med gode film og masser af snold kunne være gode bud på små oplevelser der ikke behøver at koste alverden.

Sidst men ikke mindst, så er der jo Black friday i morgen og rigtig mange webshops har allerede taget hul på herligheden, så det er altså muligt at spare lidt på julegaverne, hvis man får købt dem i morgen. Kig forbi bloggen i morgen hvor jeg deler en lang række rabatkoder med jer! Og hvis I mangler julegave-inspiration til kæresten, mor eller far kan i finde de første 3 indlæg lige her, her og her.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Manizer sisters fra The balm