Mix & match hos Hunkemøller

Julegaveidéer til mor

julegave-ideer-mor

Tom Dixon lysestage, Kähler x Stine Goya vase, Bjørn Wiinblad fyrfadsstage, Kay Bojesen mini træabe, Blad abonnoment, Elizabeth Arden eight hour creme

Andet indlæg i min julegaveidéer-serie, skulle selvfølgelig være til mor. Min mor er nok den person som jeg har allersværest ved at finde gaver til. Hun har alt, eller i hvert fald tæt på, og hvis der er noget hun godt kunne tænke sig, så køber hun det. Det gør det ofte lidt svært at finde gaver til hende og især hvis de skal være indenfor et lidt mindre budget.

Er der andre hvis mødre også er pisse besværlige når det kommer til gaver?

Jeg plejer ofte at købe enten keramik, træfigurer eller andet til hjemmet som hun har snakket om, så det bærer den her collage selvfølgelig også præg af. Men hvis det skal være noget andet, så er smykker og skønheds produkter som regel også populært. Et blad abonnement på hendes yndlings blad eller en Goodiebox er også en oplagt mulighed. Personlig elsker jeg i hvert fald at give gaver som glæder lidt længere tid, og det må man jo sige at et abonnement gør.

Den lille Kay Bojesen mini abe har min mor allerede selv købt og den kan altså stadig fås hos Imerco online, så hvis I synes at nogle af de store træfigurer fra Kay Bojesen er lidt for pebrede, så er den her lidt billigere og en ret fin gaveidé synes jeg.

Jeg håber at I kunne bruge mine tanker om gaven til mor til noget og så vender jeg tilbage med lidt flere gaveidéer næste torsdag!

2 kommentarer

 • En Eight Hour Creme er altid en god gave, som enhver vil kunne få stor nytte af. Jeg har brugt cremen så længe, jeg kan huske mod alt fra tørre læber, hænder, irriteret hud og endda brandsår – den heler simpelthen alt! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jeg er virkelig også glad for min! Jeg kan godt forstå hypen omkring den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mix & match hos Hunkemøller