Status på oktober '17

Julegaveideer til kæresten

julegave-ideer-til-kaeresten

Von Floerke butterfly, Marshall trådløse høretelefoner, Daniel Wellington ur, Rains rygsæk, Bellevue hotelophold, Dbramante computer sleeve i læder, Abercrombie & Fitch first instinct parfume

Selvom vi kun lige er gået ind i november er jeg allerede så småt begyndt at tænke på julegaver og det tænker jeg, at jeg ikke er den eneste, der er. Derfor vil der i løbet af november komme en serie indlæg med gaveideer til de nærmeste. Første indlæg i serien bliver dette med fokus på gaver til kæresten. Det er altid de gaver jeg selv synes er de sværeste at finde, så jeg synes at det var et oplagt sted at starte. Jeg er helt klart mest til personlige gaver eller oplevelser når det kommer til kæreste-gaver, men jeg har gjort et forsøg med at finde et par fysiske ting, som jeg også synes ville være helt perfekte julegaver til kæresten.

Min kæreste bruger rygsæk rigtig meget, så rygsækken fra Rains ville være en virkelig fin gave til ham. Jeg er helt vild med det simple sorte look, som går til alt. En god parfume falder altid i god jord både hos kæresten og en selv og jeg har hørt at parfumen fra Abercrombie & Fitch skulle være virkelig god.

Derudover går man aldrig helt galt i byen med fede accessories som et fedt ur eller en sej butterfly og så elsker mænd jo gadgets, så et par trådløse høretelefoner eller et lækkert sleeve til den bærbare er også gode bud på den perfekte julegave.

Hotelophold, koncertbiletter og personlige oplevelses gavekort, er og bliver dog min favorit. Det er kun fantasien der sætter grænser og derfor er det super nemt at tilpasse til den enkelte. Sidste år gav jeg f.eks min kæreste biletter til et stand-up show sammen med et gavekort til en hjemmelavet middag med vin. Det faldt i rigtig god jord og så er det jo bare rigtig fedt at have noget man kan gå og glæde sig til sammen.

Jeg håber at I kunne bruge denne lille guide – næste indlæg kommer næste torsdag og bliver med et par idéer til den gode gave til mor!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på oktober '17