De bedste Black Friday tilbud

For et år siden..

outfit-agadir-for-et-aar-siden2outfit-agadir-for-et-aar-siden1outfit-agadir-for-et-aar-siden3

Moss copenhagen nederdel, Kenzo x H&M t-shirt, Gina tricot bælte

.. Rendte jeg rundt i sommertøj i slutningen af november i Agadir i Marokko. Min telefon har bomberet mig med billeder derfra de sidste par dage og så kan man jo hurtigt komme til at savne det. Jeg fik aldrig vidst jer det her outfit, som jeg havde på en af dagene, men hvis vi ser bort fra de bare ben er det stadig et ret aktuelt og helt sikkert noget jeg sagtens kunne finde på at hoppe i igen.

Herhjemme har vejret lidt sløjt den sidst uge, så i stedet dagdrømmer jeg lidt om varmere himmelstrøg, mens jeg online shopper lidt mere. Fik I købt noget godt igår på black friday? Ellers er der stadig massere af webshops der kører tilbud resten af weekenden og mandag med.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste Black Friday tilbud