Den sidste dag i London

Et førstehåndsindtryk: Novembers LF beauty boks

look-fantastic-beauty-boks-november1

Vi landede sent igår aftes, så i dag har været en lidt hård dag at komme igennem, men det var skønt at komme hjem til en ny beauty boks fra Look Fantastic! Og kan vi lige tage et minut til at værdsatte hvor smuk den her boks er? Den er helt sikkert i top 3 over mine favorit bokse so far. Er helt vild med den mørkeblå baggrund med stjernerne! Selve indholdet er også rigtig lækkert og selvom jeg igen savner lidt full size, så er der altså nogle virkelig fine produkter i blandt.

Bellapierre Cosmetics Kiss proof lip creme i farven 40s red

Bellapierre er bare ikke mit mærke. Den her lip cream er ikke blandt de dårligste ting som jeg har prøvet fra mærket, men den er hellere ikke fantastisk. Det er lidt ærgerligt, for selve farven er virkelig fin og jeg elsker en god liquid lip, men den her er både lidt tør og patchy i det. Den er dog (som navnet også indikere) rimelig kiss proof og holder rigtig godt på læberne, så med en god læbepomade under kan det godt fungere.

Murad Essential-c Day moisture SPF30

Mit kendskab til Murad er ret begrænset, men jeg høre folk snakke godt om det, så jeg glæder mig selvfølgelig til at prøve denne dagcreme. Den har SPF 30, hvilket jeg sætter pris på.

Filorga Time filler eye cream

En lille angi age creme kan man vidst altid bruge. Hvem vil ikke gerne undgå rynker? Filorga er ikke et mærke jeg kender overhovedet, men efter at have læst lidt om det online glæder jeg mig meget til at prøve den her creme. Den virker i hvert fald lækker.

Pixi beauty Glow booster i farven white pearl

Pixi skuffer mig sjældent og da jeg var i London i weekenden besøgte jeg faktisk Pixis butik i Soho hvor jeg blandt andet kiggede på et lille sæt der indeholdt denne. Jeg er ikke sikker på om man kan få den alene, men det er altså en virkelig fin fyldende highlighter.

Teeez Cosmetics Spectrum of stars eyeshadow i farven Forrest luster

Jeg har en enkelt læbestift fra Teeez som jeg har været ret glad for, så er meget spændt på at prøve den her øjenskygge. Farven er mørk grøn med glitter og selvom det ikke er en farve jeg selv ville have valgt, så er den virkelig smuk. Den swatcher fint, men har endnu ikke haft tid til at prøve den i et look.

This Works deep sleep pillow spray

Jeg har længe gerne ville prøve den her pillow spray, som jeg allerede snakkede om tilbage i februar, så det er super fedt at den er med i denne måneds boks. Den fungere på den måde at man sprayer sin hovedpude med den inden man går i seng og så skulle den hjælpe en til at falde til ro.

look-fantastic-beauty-boks-november2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den sidste dag i London