Magic paletten fra Juvias place

En ny taske fra Stradivarius

hvid-taske-med-blomster-broderi

Jeg havde egentlig besluttet mig ikke at bruge så mange penge inden vi tog afsted til London, men I ved hvordan det går når man beslutter sig for ikke at bruge penge. Lige pludselig vrimler det med ting som man gerne vil have og jeg kunne altså ikke stå for den her fine taske fra Stradivarius. Den er egentlig ret sommerlig, men jeg tænker at den vil være rigtig fin til at bryde nogle mørke vinter-outfits med og så kan den jo pifte et hvert kedeligt look lidt op.

Jeg er i hvert fald vild med den og så kostede den jo ikke alverden, så der har stadig været plads i budgettet til lidt shopping de sidste par dage her i London. Jeg glæder mig allerede til at vise jer nogle af de ting som jeg har fået købt, men det må vente til jeg igen er hjemme på dansk jord.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magic paletten fra Juvias place