De fineste herresko fra Toga Pulla

En fødselsdagsgave: Mac Chili

mac-chili-laebestift

Endnu en Mac læbestift, tænker I? Ja. Jeg ved det godt. Hver gang jeg tror at min samling er komplet så falder jeg over endnu en farve som jeg føler at jeg ikke kan leve uden. Mac chili røg derfor på min ønskeseddel til min fødselsdag og så var jeg så heldig at en af mine søde veninder havde købt den til mig. Det er en meget klædelig rød med et hint af brun og orange, en lille smule brændt i farven og derfor ikke helt så voldsom på læberne som mange andre røde læbestifter. Man går aldrig helt galt i byen med en rød læbestift og den her er altså et virkelig godt bud hvis man først lige er begyndt at kaste sig ud i de røde nuancer eller overvejer det. Jeg er i hvert fald så glad for den!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De fineste herresko fra Toga Pulla