Skønhedsfavoritter fra oktober

De fineste herresko fra Toga Pulla

toga-pulla-herre-sko

Man kan aldrig få for mange sko, vel? Og slet ikke når de er ligeså fine som dette herre inspirerede par fra Toga Pulla. De var sat ned til halv pris og det var altså et tilbud jeg ikke kunne sige nej til, så de måtte selvfølgelig med hjem. Jeg har taget dem i en størrelse større end normalt og så sat en sål i, hvilket faktisk har gjort dem rimelig behagelige. Det er en ret hård sko i tykt læder, så det kræver lige lidt at få dem gået ordentlig til, men med sål-løsningen strammer de ikke rigtig længere og jeg kan samtidig have en tyk strømpe i hen over vinteren. Ren win.

Jeg havde ellers kigget lidt på nogle af de fine støvler i ruskind fra Toga Pulla, men disse er på mange måder mere anvendelige for mig og så er støvlerne heller ikke helt i den billige prisklasse. Jeg er i hvert fald allerede meget glad for dem og tænker de bliver perfekte til at bryde feminine outfits med.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhedsfavoritter fra oktober