Et kig i denne måneds Goodiebox: november '17

Blødt hår med True Soft serien fra Maria Nila

maria-nila-true-soft-kur-og-olie

Produkterne er modtaget til test, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Maria Nila er hurtigt blevet en af mine favorit mærker indenfor hårpleje, deres shampoo og conditioner fra Hair and heal serien er mine go to produkter lige for tiden, men også deres cream heat spray har vundet en plads i mit hjerte. Denne gang har jeg givet mig i kast med True Soft serien, som jeg allerede snakkede lidt om da jeg havde en giveaway med et par af produkterne i forbindelse med min fødselsdag. Shampooen og conditoneren har jeg stadig selv til gode at afprøve, men i stedet har jeg givet mig i kast med kuren og hårolien fra samme serie. Mit hår er meget tørt i perioder, så en god hårolie er essentiel for mig og så skader en hårkur et par gange i ugen jo heller ikke ligefrem. Ligesom de andre produkter fra Maria Nila skuffer de her ikke. Olien især er jeg blevet virkelig glad for, så ligenu veksler jeg mellem denne og min nye favorit fra HH simonsen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kig i denne måneds Goodiebox: november '17