Et sommerligt outfit fra Verona

Status på september ’17

carbon-peeling-status

1. Min hud har testet lidt af hvert den sidste måneds tid. Først gik jeg i krig med derma rulleren, som jeg stadig er lidt on the fence med og i sidste uge lagde jeg mig så på briksen hos Unique laser i Horsens til en carbon peeling.

2. Jeg har langt om længe(!) fået bestilt mit rejsekort. Det er modtaget og taget i brug. Nu er der kun 50kr tilbage på det og jeg har stadig ikke fået taget mig sammen til at sætte mig ind i hvordan man fylder mere på det. Men smart, det er det.

3. Det der gavekort til Bahne er desuden dukket op, hvilket selvfølgelig skabte meget glæde. Hvad der skabte knap så meget glæde, var at finde ud af at de vinglas fra Holmegaard, som jeg samler på, i mellemtiden er udgået fra Bahnes sortiment. Den dårlige Bahne-karma fortsætter.

4. Lidl i Horsens (og sikkert også alle andre Lidl-butikker) har fået sådan lidt lækkert to-go med wraps, cheeseburgere, nuggets mm. Taget i betragtning af at de ligger lige ved siden af Mcdonald, skulle man tro at de havde gjort sig umage. Nej.

5. Vi har stadig kat. Det har indtil videre kostet 5 planter og en virkelig pæn potte. Lortedyr.

6. Som straf har vi nu bestilt tid til kastration. De kører med 20% rabat i uge 41. Er jeg den eneste der synes at det er en lidt bizar ting at køre tilbud på?

7. Men det er alligevel sjovt hvordan man kan elske sådan et lille møgdyr.

8. Det er ikke fordi at jeg spiser sådan vanvittigt meget øllebrød længere, efter at jeg er blevet voksen. Men mit favorit morgenmads sted i Vejle har altså en killer øllebrød og på trods af at det er søndag og sengetid så craver jeg det altså for hårdt lige nu..

9. Trods en virkelig kaotisk morgen lykkedes det mig at få fat på Jaclyn Hill x Morphe paletten. I farten glemte jeg at min shoppingbag hos Beautybag i forvejen var godt fuld efter et par timers intens imaginær-shopping. Well. More is more.

10. Min kæreste og jeg, blev i starten af måneden enige om at vi ikke ville spise ude hele september for at spare lidt penge til vores London tur. Det gik okay de første 3 uger. Den sidste uge snakker vi ikke om.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et sommerligt outfit fra Verona