Oktober ønsker

Skønhedsfavoritter fra september

september-beauty-favoritter

Endnu en måned er gået og det er blevet tid til at kigge lidt nærmere på de ting, som jeg har elsket i løbet af september måned. Det er efterhånden længe siden at jeg sidst har lavet et af de her indlæg, jeg tror sidste gang var i maj, men det vil jeg prøve at lave om på nu. Anyway, der er lidt af hvert med i den her måned – et godt mix af make-up og hudpleje, så lad os kigge nærmere på det..

The Ordinary Hyaluronic acid 2% + B5

Hvis der er et produkt der har reddet min tørre hud den sidste måneds tid, er det uden tvivl hyaluronic acid serummet fra The Ordinary. Jeg bruger den under min natcreme om aftenen eller som primer inden jeg tager make-up på om morgenen og begge dele fungere fantastisk. Normalt drøjer jeg ret meget med tørre plamager i t-zonen, men det er blevet stærkt forbedret siden jeg er begyndt at bruge denne!

Colourpop Ultra satin lip i farven Magic wand

I sommers modtog jeg min første ordre fra Colourpop og trods meget besvær med told og levering, så levede produkterne i den grad op til mine forventninger. Især deres Ultra satin lips er jeg blevet helt vild med og farven Magic wand er uden tvivl den jeg har brugt allermest. Hvis jeg er i tvivl om hvad jeg skal have på, falder valget altid på den. Det er den perfekte nude til stort set alle looks.

Loréal nude magique cushion dewy foundation i farven golden beige 07

Jeg har stort set ikke brugt andre foundations end Loréals cushion foundation de sidste par måneder. Jeg har den både i farven 01 vanilla og farven 07 golden beige, som overraskende nok er den der passer bedst til min hudfarve lige pt. Hvem skulle have troet det. Men farve matchet er altså tæt på perfekt og så giver den, den perfekte glød og dækning til hverdag. Jeg elsker den.

Soap & Glory Rich & foamous body wash

Soap & glory laver nogle af mine favorit krops produkter og især deres showergels vender jeg tilbage til gang på gang. Lige nu er favoritten Foamous og jeg kan slet ikke få nok af den skønne duft af mandler som den har.

Dermalogica hydra blur primer

Jeg bruger slet ikke primer på daglig basis, men de dage hvor jeg gerne vil have min make-up til at holde lidt længere og se lidt mere fejlfri ud, så er det denne fra Dermalogica som jeg har elsket at bruge. Den formår virkelig at mindste mine porre omkring næsen og kinderne, som er et af mine store problem områder og samtidig føler jeg også at min hud ser mere frisk ud de dage hvor jeg har brugt den.

Pudderdåserne alt i en beskyttelse

Pudderdåsernes alt i en beskyttelse har været fast inventar i min make-up pung siden jeg fik den i sommers og det er bestemt ikke uden grund. Jeg bruger den som regel som base inden min foundation, men den fungere også virkelig fint alene på de dage hvor jeg ikke gider bruge så lang tid foran spejlet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktober ønsker