Et kig i denne måneds Goodiebox: Oktober '17

Matas natur med havtorn og økologiske blåbær

matas-natur-krops-serie

Jeg har været så heldig at få lov at teste en lækker serie fra Matas natur, nemlig deres body-serie med havtorn og økologiske blåbær. Matas natur er den miljøvenlige søster til striberne og er altså både svane mærket og astma- og allergi mærket (kun de parfumefri), hvilket selvfølgelig er rigtig lækkert.

De produkter som jeg har testet de sidste par uger er deres håndcreme, håndsæbe, deo roll-on, body butter og salt bodyscrub.

Først vil jeg starte med at sige at jeg virkelig elsker duften. Havtorn er en af mine favorit smage og dufte og kombineret med blåbærerne er det virkelig et match made in heaven efter min mening, så det er selvfølgelig et kæmpe plus – hvem vil ikke gerne dufte lækkert? Selv min kæreste som ellers foretrækker produkter uden parfume elsker den.

Håndcremen og body butteren er mine to favoritter blandt produkterne. De er begge helt tilpas fede, men trænger stadig hurtigt og nemt ind, så dem har jeg brugt virkelig meget allerede. Håndsæben har fået fast plads i køkkenet hvor vi manglede en, så den bruger vi også dagligt.

Body scruben har jeg faktisk ikke rigtig taget i brug endnu, men jeg har afprøvet den på mine hænder et par gange og den virker rigtig lækker. Deoen er det eneste produkt som jeg er lidt ”meh” omkring. Ikke fordi duften ikke er god, den er fantastisk, men selve effekten synes jeg ikke er lige så god som min simple Sanex.

Alt i alt er jeg meget positiv over serien, som desuden også findes med ansigts pleje, så hvis I mangler nogle velduftende og svanemærkede produkter, kunne de her være et ganske godt bud!

 

 

2 kommentarer

 • Jeg er faktisk igang med den body butter lige nu og jeg elsker den! 😀 Det er helt sikkert én, jeg vil vende tilbage til igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jeg er også vild med den! Duften er fantastisk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kig i denne måneds Goodiebox: Oktober '17