Tomme produkter #3

Masquerade paletten fra Juvia’s place

masquerade-palette-juvias-place

Masquerade paletten fra Juvia’s place har været på min to-buy liste siden jeg første gang hørte Kathleen Lights rave om den og nu er den endelig min. Det har taget noget tid, men jeg kan allerede nu afsløre at den bestemt har været ventetiden værd. Jeg fik min søde veninde Jenni til at tage den med hjem fra USA til mig sammen med en anden palette fra Juvia’s place. Kan I gætte hvilken?

Jeg bestilte den allerede til hendes adresse i New jersey i starten af sommerferien, men fik den altså først her for halvanden uges tid siden, da hun var tilbage i Danmark og jeg blev faktisk lidt overrasket over hvor kæmpe den store udgave, som jeg selvfølgelig bestilte, er. Jeg tror i hvert fald ikke at jeg rammer på bunden på nogle af skyggerne lige foreløbig.

I mellem tiden er Juvia’s place kommet online på Beautybay, så nu er paletterne også mulige at få fat i selvom man ikke har en veninde på den anden side af atlanten der kan tage en med hjem til en. Det er super fedt.

Jeg har endnu ikke haft mulighed for at lave et helt look med den, men jeg har da swatchet farvene lidt og de er simpelthen så lækre. Super bløde og pigmenterede, så det lover godt, men nu må vi se hvordan de er på øjnene. Jeg er i hvert fald glad for mit køb og taget i betragtning af hvor stor paletten er, så synes jeg virkelig at man får noget for sine penge.

2 kommentarer

 • Jeg er virkelig glad for min. Paletten er super pigmenteret og skyggerne er nemme at arbejde med:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Det er også mit indtryk! Glæder mig til at lege lidt mere med den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tomme produkter #3