Matas natur med havtorn og økologiske blåbær

London tips søges!

towerbridge-london-tips

Nu er der kun 2 uger til vores London tur og selvom jeg allerede har besøgt byen op til flere gange, så er jeg altid frisk på et par gode tips, så jeg kan opleve noget nyt og suge til mig. Alle de kendte attraktioner som Tower bridge, London eye, Big ben osv. kender jeg, så jeg er mere på udkig efter små fine butikker, lækre spisesteder eller andre sjove ting som man ikke lige finder ved første Google søgning. Så hvis I ligger inde med et par anbefalinger, så tager jeg imod med kyshånd.

8 kommentarer

 • JulieW

  Kan anbefale område Shoreditch og Greenwich, det er i hvert fald mine yndlings områder i London hvis det ikke skal være en stressende oplevelse.
  Der er en restaurant som hedder Turtle Bay som laver etnisk blandet mad med masser af power og smag. Virkelig lækkert! Hvis I elsker cheesecake så laves de bedste på Camden Market. Som tilflytter til London så lærer man hurtigt de små gemte skatte. En gåtur på Hampstead Heath er også super smukt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Vi skal bo i shoreditch området, det er nemlig også en af mine favorit områder i London! Vil helt sikkert kigge nærmere på Turtle Bay og Hampstead Heath. Camden market tror jeg desværre ikke vi når i den her omgang, men cheesecake lyder ellers skønt! 🙂 Tusind tak for gode tips.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, du skal helt sikkert tage på Padella på Borough Market. Den lækreste pasta restaurant ever. Generelt er Borough Market bare super lækkert og hyggeligt.
  Og en lille cocktail på toppen af Madison Restaurant – der er den flotteste udsigt over London og en smuk oplyst St. Pouls kirk (om aftenen).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Det lyder så lækkert! Vi har allerede planlagt at vi skal forbi Borough Market, så Padella ryger på listen over steder vi skal tjekke ud. Madison Restaurant må jeg også hellere kigge nærmere på, det lyder i hvert fald fedt! Mange tak for de gode tips 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor skønt med en tur til London lige op til jul! Vi besøgte byen i det hele tidligere forår – og det kom der selvfølgelig nogle guides ud af – en til mad og en til seværdigheder 😉 Du har nok set de fleste seværdigheder, når du har været der flere gange, men måske der er noget i vores madguide, der kan inspirere 🙂 Og god tur til jer to!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Tak Laura! Jeg tjekker det ud med det samme. Man kan altid bruge tips fra et par rejsetosser som jer 😉
   Det er første gang at jeg besøger byen på den her tid af året, så det glæder vi os meget til!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camdem market er helt klart et must og Portobello Road Market, virkelig hyggeligt og deres pubs laver lækre pizzaer 😍
  Og Westfield som er et stort center, Piccadilly Circus, hvor M&M’s store også ligger☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Tak for tips! Portobello road tror jeg faktisk at vi vil se om vi ikke kan nå et smut forbi! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matas natur med havtorn og økologiske blåbær