Det sidste sommerferie outfit fra Rom

Gratis fragt og fokus på brystkræft hos Cocopanda

cocopanda

Oktober betyder som altid massevis af kampagner for brystkræft og gode tilbud på diverse hjemmesider for at støtte kræftens bekæmpelse og kampen mod brystkræft. Cocopanda er igen i år hoppet med på vognen og kører i den forbindelse med sindsygt gode tilbud hele weekenden. Derudover er der også gratis fragt med koden BLOGOKTLYS og så donerer de samtidig 20kr for hver kunde der handler der i løbet af weekenden.

Jeg regner selv med at klikke et par ting hjem, men jeg er lidt i tvivl om hvilke. Jeg vil rigtig gerne eje The Manizers” hightlighter paletten fra The Balm, men faktisk ejer jeg allerede alle 3 highligthere i singles, så ved ikke om det er åndsvagt – det er bare så smart og kompakt at have dem sammen! Blushen fra The Balm ligger også højt på listen over ting som jeg gerne vil have og så har jeg længe gerne ville prøve setting sprayen fra Milani. Er det noget bestemt som I er på udkig efter?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det sidste sommerferie outfit fra Rom