10 grunde til at elske efterår

Goat milk fra Ziaja

goat-milk-fra-ziaja

Produkterne er modtaget til test, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Tidligere på måneden fik jeg en besked fra Ziaja om at de gerne ville have mig med på deres ambassadør-hold for det næste halve år og det sagde jeg selvfølgelig pænt ja tak til. Til dem af jer da ikke kender Ziaja i forvejen, har jeg skrevet et par ord om mærket her og det er altså stadig et af mine yndlings mærker. Det er super billigt og alle de produkter jeg har prøvet indtil videre har overrasket mig positivt.

Goat milk serien er særlig beregnet til personer med tør hud og det, må det siges, at jeg døjer en del med, så derfor var den selvfølgelig det perfekte valg for mig. Jeg har fået lov at teste dagcremen, natcremen, øjencremen, krops sæben, toneren og body lotionen fra serien. De har alle samme milde, neutrale duft og det ved I jo at jeg elsker! Dagcremen har jeg prøvet tidligere og den har også været fast inventar hos min kæreste som faktisk nægter at bruge andre produkter, selvom vi har skabet fyldt med alt muligt forskelligt. Så han er rigtig glad nu hvor vi har fået en hel masse forskellige produkter fra serien hjem.

Jeg har ikke ret mange negative ting at sige om serien. Prisen er helt i bund, alle cremerne trænger nemt ind uden at fedte og efterlader huden blød og gennemfugtet hele dagen og duften er så mild som den overhovedet kan blive.

Har I prøvet nogle af produkterne fra Ziaja?

2 kommentarer

 • Tina KH

  Jeg har prøvet produkterne og har stadig noget stående.
  Det er super skønne produkter:-)
  Jeg vil lige ønske dig en dejlig mandag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Det er nemlig virkelig lækre produkter!
   Du må også have en skøn mandag aften <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 grunde til at elske efterår