Et forsøg med L.A.Q Sheild gellack

Flyvende hår og den flotteste kimono

outfit-blaa-blomstret-kimono1outfit-sort-kimino-med-blomsteroutfit-blaa-blomstret-kimono3outfit-sort-kimino-med-blomster1outfit-blaa-blomstret-kimono2

Curvy Copenhagen black orchid kimono, Noisy may jeans, Tamaris støvler, Primark bælte, H&M bluse

Jeg tror ikke at jeg kunne have valgt en værre dag at lade mit hår hænge løst og tage kimono på, men jeg ville så gerne vise jer den her nye sag fra Curvy Copenhagen som jeg er blevet helt forelsket i. Curvy Copenhagen er et ret nyt brand som henvender sig til plus size og kvinder med former og første kollektion, som består af en masse forskellige kimonoer er netop landet på deres webshop. Det er faktisk min gode veninde der står bag mærket og jeg er helt vild med det. Synes virkelig at hun har klaret det sindsygt godt og selvom kimonoer ikke er det jeg ejer mest af, så falder de her bare helt perfekt.

Der er virkelig mange fine at vælge i mellem, men jeg synes denne er tilpas neutral og nede på jorden så den passer til det meste og kan kombineres på mange forskellige måder. Jeg er vild med den!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et forsøg med L.A.Q Sheild gellack