Skønhedsfavoritter fra september

Et kig i denne måneds Goodiebox: september ’17

goodiebox-look-good-feel-better-beauty-box

Boksen er modtaget som gave, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Look good feel better er teamet for september måneds Goodiebox, som støtter kræftramte kvinder. Boksen indeholder 5 produkter hvoraf 4 er full size. Jeg elsker at få full size produkter frem for en masse små prøver, så allerede der er der plus point. Let’s dig in..

Elizabeth Arden Eight hour cream

Utroligt nok har jeg aldrig prøvet den populære Eight hour creme fra Elizabeth Arden. Jeg ejer en læbestift fra serien, men jeg er virkelig ikke vild med duften, hvilket helt sikkert også er grunden til at jeg har holdt mig langt væk fra cremen. Men når det så er sagt, så synes jeg at det er et virkelig lækkert produkt at modtage i boksen og når nu jeg har den, glæder jeg mig da også til at få den prøvet.

Max Factor 2000 Calorie Mascara

Det her plejede at være min all-time favorit mascara da jeg var yngre, så det er bestemt et glædeligt gensyn. Jeg har ikke brugt den i flere år, så jeg glæder mig meget til at se om den er lige så god som jeg husker den.

Vichy Pureté Thermale cleansing gel

Jeg føler at denne boks er fyldt med produkter som jeg tidligere har elsket og det er da super fedt at få et gensyn med nogle gamle favoritter. Cleansing gelen fra Vichy brugte jeg meget da min hud var hårdt ramt at akne og den hjælp virkelig med at holde min hud i ro, hvilket jeg havde meget brug for i den periode. Jeg ved ikke om de har lavet den om, men duften er ikke helt som jeg husker den og så er min hud også mere til den tørre side nu, så er ikke sikker på at det er et helt så godt match længere. Men hvis man har kombineret til fedtet hud, vil jeg klart anbefale den.

 

Loréal Paris eyeshadow make-up brush

Der var en af 4 forskellige make-up børster med i denne måneds boks og jeg var så heldig at modtage en til øjenskygge, hvilket passede mig helt perfekt. Jeg har endnu ikke haft mulighed for at teste den ordentlig, men det virker som en rigtig fin børste til at pakke øjenskygge på øjenlåget med.

Nivea Daily Essentials Sensitive Day cream

Niveas dagcremer er også nogle jeg har brugt meget tidligere, så denne blev jeg glad for at se i boksen. Den er til sensitiv hud, hvilket passer meget godt til mig lige pt. og så virker den super lækker og trænger hurtigt ind i huden. Jeg er allerede glad for den.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhedsfavoritter fra september