En glad efterårs-type og en giveaway vinder

Et kig i denne måneds Goodiebox: Oktober ’17

oktober-goodiebox-beauty-boks

Boksen er modtaget som gave, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Girls night in er temaet for oktobers Goodiebox som indeholder 6 produkter hvoraf 4 er full size. Mit førstehåndsindtryk af boksen er okay, men det er bestemt ikke min yndlings boks. Der er lidt for mange, efter min mening, kedelige produkter med, men man kan jo ikke tilfredsstille alle hver gang.

Human+kind Body Souffle

Første produkt i boksen er denne krops creme som dufter friskt af .. Den står som værende full size, men der er kun 30ml i tuben, hvilket jeg ikke synes er meget af en body lotion af være, så det er måske lidt skuffende. Full size travel size måske, men det er måske at strække den lidt. Men selve cremen virker rigtig lækker og så er jeg helt vild med duften.

The Vintage Cosmetics Company Blemish wand

Jeg elsker den lyserøde indpakning på The Vintages Cosmetics produkter, men det her er bare ikke et type værktøj jeg bruger ret meget. Jeg har afprøvet den lidt på nogle hudorme og jeg synes virkelig at jeg skal trykke hårdt for at den virker, hvilket faktisk gør lidt ondt.

Balance Me BB Natural perfection cream spf 25

I ved at jeg elsker Balance me, så det her produkt blev jeg selvfølgelig glad for at se. Det er en BB creme med SPF. Som alle andre BB cremer så dækker den ikke ret meget, men den udjævner rødme og andre småfejl i huden, så den ser mere ensartet ud. Perfekt til hverdags brug!

Ling Dual moisture Emulsion

Jeg har aldrig hørt om brandet Ling før, men dette skulle være et rigtig alt-i-en produkt som kombinere fugt, serum og toner i en. Jeg er vild med lette løsninger, så denne glæder jeg mig meget til at tage rigtig i brug.

Iroha Hand mask gloves repair

Oktobers Look fantastic boks indeholdt også en hånd maske, som jeg endnu ikke har prøvet, så det bliver sjovt at se hvilke af de to som jeg synes bedst om. Jeg skal bare lige finde en god lejlighed til at få afprøvet dem.

Praha Fodfil

Jeg stod faktisk og manglede en ny fodfil, så denne kommer belejligt. Den virker noget mere ”blid” i overfladen end den jeg er vant til at bruge, så det bliver lidt spændende at se hvordan den virker. Jeg har heldigvis ikke super meget hård hud på fødderne, men derfor er det stadig lækkert med et godt fodbad en gang i mellem.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En glad efterårs-type og en giveaway vinder