Gratis fragt og fokus på brystkræft hos Cocopanda

Et forsøg med L.A.Q Sheild gellack

laq-shellac1

Produkterne er modtaget til test, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Selvom at jeg er lidt af en neglelak nørd og min samling pt. tæller 400+ neglelakker, har jeg aldrig forsøgt mig med Gellack. Idéen om at skulle have den samme neglelak på i flere uger har bare ikke tiltalt mig, men i løbet af de sidste par år har jeg gået mindre og mindre med almindelig neglelak fordi mit job ikke tillader en hel masse leg på neglene og det har selvfølgelig gjort det svært at få brugt min store samling, når jeg kun kunne have neglelak på i weekenderne.

Gellack i neutrale farver er dog helt okay og derfor blev jeg selvfølgelig glad da Billigvoks tilbød mig at teste et sæt med L.A.Q Sheild Gellack. Jeg har modtaget 3 forskellige farver, hvoraf den jeg har på, på billedet er den lyseste og mest neutrale, hvilket er perfekt til mit hverdags forbrug. Farven hedder Silky nude og jeg har givet den 3 lag for at den skulle være fuldt dækkende, men den ville også være super fin til en fransk manicure med hvide tipper.

Jeg startede med at skubbe min neglebånd tilbage og buffe mine negle matte med en neglebuffer, hvorefter jeg tog lidt L.A.Q prepare på en vatrondel og rensede mine negle med så de var helt klar inden jeg lagde basecoaten. Efter at jeg havde lagt basecoat skulle neglene i LED lampen i 30 sekunder.

Herefter tog jeg min farvede Gellack (silky nude) og påførte i et jævnt, men tyndt lag. Jeg gav dem som sagt 3 lag og efter hvert lag havde jeg mine negle i LED lampen i 30 sekunder. Til sidst lagde jeg top coaten for at forsegle neglene og gav neglene 2×60 sekunder i LED lampen. Herefter var neglene helt tørre og jeg kunne bruge mine hænder som jeg plejede med det samme. Normalt plejer jeg gerne at vente en god time med at lave noget rigtig med mine hænder efter at jeg har lagt neglelak, så det var ret lækkert at de bare var helt tørre med det samme.

Jeg har haft det på i lidt over en uge nu og de er stadig lige så skinnede og flotte som den første dag, hvilket jeg må indrømme at jeg er ret imponeret over. Almindelig neglelak skaller som regel allerede efter en enkel dag eller to på mig, så at have haft det samme på i en uge har været så nemt.

Jeg glæder mig meget til at se hvordan det holder den næste uges tid – L.A.Q reklamere med at holde i op til 2 uger og det virker i hvert fald lovende indtil videre. Og så bliver det selvfølgelig spændende at se hvordan det bliver at fjerne igen. I brugsanvisningen står der at man skal file forsigtigt på lakken, så den ”åbner” sig og derefter skulle det kunne fjernes ved at tage en vatrondel med L.A.Q Take if off og lade hvile på neglen i omkring 10-15 indtil lakken er opløst. Det virker jo nemt nok.

Har I prøvet Gellack, enten derhjemme eller hos en neglesalon? Og hvad synes I om det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gratis fragt og fokus på brystkræft hos Cocopanda