3 ting i min taske

En glad efterårs-type og en giveaway vinder

outfit-roed-taske-jeans-med-kjole2outfit-sort-med-roed-mango-taskeoutfit-roed-taske-jeans-med-kjole3outfit-sort-med-roed-mango-taske1outfit-roed-taske-jeans-med-kjole1

Zara læderjakke, Mango taske, Vero moda kjole, Noisy may jeans, Tamaris støvler

Jeg elsker altså efterår – det er der vidst ingen tvivl om længere. På trods af de faldende temperature er og bliver det min favorit årstid. At jeg har fødselsdag hjælper selvfølgelig også på det, men mest af alt er det altså den smukke natur og farveskiftet der gør at jeg holder så meget af lige netop den her tid på året. Derudover har min kæreste og jeg årsdag, hvor vi har tradition for at rejse og i år går turen til London hvilket jeg glæder mig rigtig meget til! Det er efterhånden mange år siden at jeg sidst besøgte byen og jeg har aldrig været der om efteråret eller op til juletid så det glæder jeg mig meget til.

Men mere om det senere.. Og nu til det som I har klikket jer ind på indlægget her for: vinderen af min Maria Nila giveaway. Den heldige blev Nanna som har fået en mail! Og så vil jeg gerne sige tusind tak til alle jer andre for at deltage og sende søde fødselsdag tanker i min retning. Det gør mig så glad, så tak for det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 ting i min taske