Coloured Raine Queen of hearts palette

Det sidste sommerferie outfit fra Rom

outfit-rom-italien-blomseret-kjole-fletninger3outfit-rom-blomstret-kjole-fletninger1outfit-rom-italien-blomseret-kjole-fletninger1outfit-rom-blomstret-kjole-fletningeroutfit-rom-italien-blomseret-kjole-fletninger2

H&M kjole, Rayban solbriller, Birkenstock sandaler

Det her bliver det sidste sommerferie outfit for i år og højst sandsynligt også det sidste med bare ben, medmindre oktober vejret viser sig fra en ualmindelig god side – jeg tvivler. Det er utroligt hvor hurtigt man kan savne sommeren, men efteråret er nu også ganske okay. Faktisk er det nok min favorit årstid, så jeg skal ikke brokke mig. Jeg vil bare se frem til massere af indendørs hygge med varm kakao og store striktrøjer!

I morgen skal vi et kort smut til hovedstaden og jeg håber lidt at jeg kan finde en ny vinterjakke. Det er ellers ikke fordi jeg sådan akut står og mangler jakker. Jeg har virkelig fået samlet mange sammen det her år, men det er altså mest overgangs-jakker og jeg kunne godt bruge en god varm vinterjakke i år for en gangs skyld. Derudover tror jeg at jeg vil kigge nærmere på de der støvler fra Vagabond som jeg har forelsket mig i. Er lidt i tvivl om jeg er mest til den helt klassiske i læder eller om denne som er lidt mere speciel er mere mig. Det er altså et svært valg!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coloured Raine Queen of hearts palette