Et kig i denne måneds Goodiebox: september '17

Coloured Raine Queen of hearts palette

queen-of-hearts-colored-raine-palette2

Man har et standpunkt til man tager et nyt, som man siger.. Og fornuftige-Katrine har tilsyneladende ryggrad som en regneorm. Jeg havde jo egentlig besluttet mig for at jeg ikke havde brug for endnu en øjenskygge palette. Min gode veninde Jenni havde to paletter fra Juvias Place med til mig da hun var på besøg i weekenden og min skuffe bugner. Men prøv nu lige at se den? Jeg kunne ikke modstå og efter at høre både læst og hørt så meget godt om den var jeg altså nød til at klikke den hjem.

Men lever den så op til mine forventninger? Ja, uden tvivl. Det er en af de smukkeste paletter jeg ejer, pigmenteringen er helt i top og den blender som en drøm, så jeg har bestemt ikke fortrudt. Den eneste farve som jeg havde lidt problemer med er Ladyship, som føles nærmest ru når man swatcher den. Den blender dog stadig okay på øjet og som I kan se på mine swatches nedenfor er det heller ikke noget man rigtig ser. Mine favorit farver er Your Majesty (3. fra venstre), Empress (5. fra venstre), Royal Prerogative (8. fra venstre) Noblewoman (9. fra venstre) og Dethrone (12. fra venstre), men alle farverne er super flotte og jeg glæder mig allerede til at lege meget mere med den!

 

queen-of-hearts-colored-raine-palette1

2 kommentarer

 • Den er SÅ smuk! Jeg har haft den i min kurv på beautybay flere gange – men jeg har også bare så mange paletter, så har ikke købt den 😀 Og har selvfølgelig udkig på flere..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Jaa, jeg kender det godt :p Jeg har også købt en del paletter på det seneste og føler slet ikke at jeg er færdig endnu. Men den her er så smuk!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kig i denne måneds Goodiebox: september '17