Goat milk fra Ziaja

3 ting i min taske

3-ting-i-min-taske

Nogle ting kan man bare ikke undvære og sådan en 3 ting vil jeg dele med jer i dag. Jeg har nemlig et par ting som jeg altid har med mig, hvorend jeg går hen, som jeg vil snakke lidt om.

Den første ting som jeg ikke forlader huset uden er min powerbank. Denne er fra Sandberg og sørger for at jeg altid har strøm på mobilen. Jeg bruger min telefon rigtig meget i min hverdag både til at tage billeder, skrive notater og scrolle instagram og facebook og så ryger der altså hurtigt noget strøm, så derfor er det uundværligt for mig med en god powerbank. Og så er den dejlig lille og kompakt hvilket gør den super nem at have med rundt.

Derudover så bruger jeg rigtig meget hårolie og jeg har derfor altid en lille pocket size størrelse i min taske. Denne fra Loreal har jeg været rigtig glad for på det seneste, men ellers stifter jeg lidt mellem mærker.

Den sidste ting som jeg ikke kan undvære på farten er min Aquaphor læbepomade fra Eucerin. Jeg plejer at købe et par stykker hver gang jeg er i London, men jeg tror efterhånden at man kan få fat på den flere steder. Det er uden tvivl den bedste læbepomade jeg nogensinde har prøvet og den er derfor både fast inventar i min taske og på mit natbord.

4 kommentarer

 • Jeg kan altså heller ikke gå ud ad døren uden en powerbank for tiden. Jeg startede ud som selvstændig i sidste uge, hvorfor jeg altid skal have min telefon på mig i tilfælde af, at jeg skal have klaret en mail eller et opkald (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Nej, det er helt vildt hvor afhængig man bliver af det!
   Og tillykke med din nye titel som selvstændig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Jeg har det ligesom dig blot håndcremen fremfor olien:-)
  Aften hilsner:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Det bruger jeg nu også meget! Det er lækkert med en god håndcreme 🙂
   God aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goat milk fra Ziaja