Et førstehåndsindtryk: septembers Lf beauty boks

Tirsdags snik-snak

outfit-hvid-net-top-denim-nederdel3outfit-hvid-net-top-denim-nederdel2outfit-hvid-net-top-denim-nederdel4outfit-hvid-net-top-denim-nederdel1outfit-hvid-net-top-denim-nederdel5

Noisy may nederdel, Monki top, Mormors gamle halskæde, H&M netstrømper, Vagabond sandaler

Jeg har fødselsdag om under en måned og jeg er ikke engang begyndt at overveje hvad jeg ønsker mig endnu. Det ligner mig slet ikke. Jeg er mere typen der flere måneder i forvejen begynder at nærestudere mine yndlings webshops for ting, som jeg gerne vil have, som jeg kan ønske mig og derfra langsomt opbygger en god solid liste af ønsker i alle prisklasser.

Men ikke i år. I år er jeg helt bagud og da det gik op for mig hvor kort tid der egentlig er, til at jeg fylder år, fik jeg faktisk en smule stress. Ikke at der er så meget at få stress over. Jeg har ikke planer om at holde en helt vanvittig fest eller noget, men alligevel.. Tiden flyver jo bare afsted.

Til februar er det 3 år siden at jeg stoppede på Teko. Jeg har snart været kærester med min kæreste i 2 år. Vi har snart boet sammen, i vores lejlighed i et år. Vi har stadig ikke fået gardiner, vores naboer larmer som ind i helvede og nu har vi en fået en kat der konsekvent spiser alle mine planter – også kaktusserne. Hvad mere kan man næsten ønske sig?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et førstehåndsindtryk: septembers Lf beauty boks