Nyt fra Ecooking: Derma ruller & super serum

Status på august ’17

mis-blog

1. Vi har fået en kat. Det var ikke særlig velovervejet, det vil jeg indrømme.. Og så er den ikke engang insta-venlig. Rookie mistake.

2. .. Indtil videre har 2 planter måtte lade livet på den bekostning. Som sagt, ikke særlig velovervejet.

3. Jeg synes normalt at min telefons gps fungere ganske okay, men da den lige pludselig udbrød ”I don’t know how to help you, good luck” mens vi kørte forvirret rundt i en skov i Italien, blev jeg ærlig talt lidt overrasket.

4. Jeg var desuden ret ferie-grådig og valgte at holde 3 ugers samlet sommerferie. Glemte bare lige at kalkulere med at jeg reelt kun havde en uges feriepenge til gode. Halv løn til mig, jo tak.

5. Apropos Italien og ferie, så har august været virkelig virkelig sløj herinde.

6. Den der halvering af min løn har dog ikke holdt mig tilbage, så nu skal vi til London i november.

7. ..Og jeg har købt den der populære kjole fra Vero moda i både rød og grøn. Det var alt for svært at vælge.

8. Jeg har boykottet Bahne. Det er ikke fordi, at de ikke har ting som jeg gerne vil have, nej. Men jeg nægter simpelthen at bruge penge derinde efter at jeg smed mit gavekort væk.

9. En lille public service til fynboerne: i Assens ligger Danmarks billigste genbrug. Det er jeg helt sikker på. Teak træs stole til 15kr, en sofa til 40kr. Alle glas 1kr.

10. Nu vi snakker om fyn, er I så klar over at det koster 200kr at komme ind og se Egeskov slot? Nu synes jeg normalt ikke at jeg er super nærig, men er går min grænse altså..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt fra Ecooking: Derma ruller & super serum