Et ferie outfit fra Rom

Sommerfavoritter fra Juhldal

judahl-solcreme-og-aftersun

Selvom sommeren efterhånden er ved at være ovre, så tænkte jeg, at jeg lige ville dele et par af de produkter som jeg ikke har kunne leve uden den her sommer. Solcremen og aftersunen fra Juhldal er faktisk de eneste solbeskyttelses produkter som jeg har brugt til min krop siden jeg modtog dem i starten af sommeren. Egentlig synes jeg at faktor 10 lød af lige lovlig lidt og undrede mig samtidig over at Juhldal, i forbindelse med deres relancering, har valgt at lade alle deres andre faktorer udgå og kun forhandle netop faktor 10. Et lidt spøjst valg efter min mening når vi hele tiden får af vide at vi skal bruge faktor og gerne så høj som mulig. Men ikke destro mindre har jeg været virkelig glad for den. Jeg plejer ikke rigtig at bruge solcreme, så for mig har det været rigtig fint at kunne ”nøjes” med en lav faktor uden at blive solbrændt.

Konsistensen er rigtig nem at smøre ud og så tørre den hurtigt ind, hvilket må siges at være et kæmpe plus. Den dufter af solcreme men minder mig mere om en hel standard body lotion da den overhovedet ikke giver noget hvidt skær.

Modsat solcreme så plejer jeg til gengæld at have et stort forbrug af aftersun – nok netop fordi at jeg sløser lidt med solcremen – men denne sommer har det faktisk været ret begrænset. Jeg havde den med til Italien og jeg tror kun at jeg fik den brugt 3-4 gange, hvilket jo ikke er alverden. Mit førstehåndsindtryk af den er dog godt. Ligesom solcremen er den nem at smøre ud og tørre hurtigt ind og så giver den rigtig god fugt.

Alt i alt synes jeg at det er nogle virkelig lækre produkter til prisen! Især solcremen har været en vinder og jeg skal helt sikkert have anskaffet mig en ny til næste år – den her er nemlig ved at være tom.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et ferie outfit fra Rom