Mandags-tip: Atelier Århus 2018 kalender

September ønsker

september-oensker

H&M t-shirt, Hay stol, The Ordinary glycolic acid toner, Tarte shape tape concealer, Coloured Raine Queen of hearts øjenskygge palette

Det er egentlig ikke meningen at jeg rigtig skal bruge penge i september måned. Min lønseddel har også gjort det lidt svært og så har vi jo bestilt tur til London som jeg selvfølgelig spare op til. Men jeg har alligevel fundet et par ting som jeg godt kunne finde på at kaste penge efter. Det er ikke fordi at jeg mangler t-shirts med print, men den her er bare så fin og så koster den jo ikke alverden. Jeg ville ønske at jeg kunne sige det samme om Hay stolen, men den koster desværre lidt mere end mit budget tillader, men åh hvor er den fin.

Tarte shape tape concealeren har jeg længe gerne ville prøve, så næste gang at Tarte kører med fri fragt, så tror jeg at jeg bestiller den hjem. Toneren fra The Ordinary har også været på min ønskeseddel længe, men den har ikke været på lager i hvad der føles som en evighed, så jeg venter tålmodigt. Queen of hearts paletten er til gengæld lige kommet tilbage på lager hos Beautybay og nu er jeg endt ud i en heftig diskussion med mig selv om hvorvidt jeg har brug for den. Indtil videre fører fornuftige-Katrine, men det kan hurtigt vende..

Hvad har I af ønsker for tiden?

13 kommentarer

 • Man har altid brug for nyt makeup 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går også og overvejer den skønne Queen of Hearts palette. Det er bare svært at blive ved med at argumentere for flere øjenskyggepaletter 🙈 Tarte Shape Tape har jeg også lige selv klikket hjem. Den glæder jeg mig til! 😄

  Johanne | http://www.johannelovesmakeup.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Åh ja, det er nemlig lige det. Har lige bestilt nogle Juvias place paletter hjem gennem en veninde i USA inden at de kom på Beautybay, så dem går jeg og glæder mig til at modtage. Men er nu stadig meget i tvivl! :p Queens of Hearts paletten er bare virkelig fin!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Glæd dig – jeg har lige fået masquerade paletten….den er super fint og super pigmenteret.
   Queen og Hearts står også helt klart på min liste.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Ej jeg glæder mig helt vildt 😀 Har bestilt Masquerade paletten og the magic paletten 😀
   Kan man godt retfærdiggøre at købe Queen of hearts også? Jeg er lige ved at være overtalt nemlig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg gør. Det er jo slet ikke de samme farver 😉
   I QH-paletten indeholder også nogle fine overgansfarver – dem i masquerade er for mørke til det. Men det er to vidt forskellige paletter. HQ paletten minder en smule om mordern R. af Anastasia BH. Men jeg hører folk sige, at de foretrækker HQ paletten selv om MR er rigtig god.
   HQ bliver min på et tidspunkt – men jeg har lovet manden at det ikke bliver i denne måned 😉 Så jeg må vente lidt endnu. Hvis du får fingre i den inden mig, så skriv endelig om den – jeg er SÅ nysgerrig…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Haha, nej de er selvfølgelig meget forskellige! Men endnu en øjenskygge palette? Åh.. Jeg mangler jo ikke. Jeg har Anastasias MR palette og jeg elsker den, så hvis den anden skulle være bedre har jeg næsten ikke nogen undskyldning for at lade være længere 😉
   Jeg tror jeg bestiller den hjem en af de kommende dage og hvis jeg gør, kommer der selvfølgelig indlæg op omkring den. Den er også næsten for smuk til at undvære!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej man mangler jo ikke…Men det er vel et samler-objekt? (Sådan ser jeg gerne på det) og der er vel kvinder derude som virkelig har brug for, at vide, hvad man synes om den (det bilder jeg mig også ind 😉 Min passion er helt sikkert øjenskygge-paletter…jeg har simpelthen en svaghed for dem…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Du har helt ret, man kan jo ikke bare sådan svigte alle de kvinder der har brug for ens mening :b Jeg har klikket den hjem nu. Det var alt for svært at modstå 😉 Så nu glæder jeg mig bare til at den lander i min postkasse og jeg kan lege med den.
   Øjenskyggepalette er helt sikkert også min svaghed.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg håber at kvaliteten er lige så god som jeg har hørt. Nu har jeg jo ligefrem overtalt dig til at købe den😊 (men der skulle måske heller ikke så meget til😉? )Glæder mig ihvertfald til at høre din mening😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Ja det er faktisk lidt din skyld 😉 Men nej, der skulle nok ikke alverdens overtalelse til når jeg i forvejen så gerne ville have den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandags-tip: Atelier Århus 2018 kalender