Et outfit, lidt selvynk og en give-away vinder

Nyt køb: Mac Kinda Sexy

mac-kinda-sexy1

Det føles som en evighed siden at jeg sidst købte en læbestift fra Mac og kinda sexy har været på min to-buy liste et godt stykke tid efterhånden, så det var ikke ligefrem et impuls køb da jeg endelig kom forbi en Mac stander. Generelt tror jeg at det er meget sundt for mig ikke at bo alt for tæt på de gode fysiske make-up pushere som Magasin og Sephora, men i forgårs opdagede jeg at den nyeste Matas, som vi har fået i Vejle, har en Mac stander og det kan jeg allerede nu mærke bliver en dyr opdagelse.

Men Kinda sexy havde som sagt været på min to-buy et godt stykke tid efterhånden, så den måtte selvfølgelig med hjem. Normalt går jeg efter en lidt mørkere nude end denne, men det var altså netop fordi at den er lidt lysere end mine andre hverdags læbestifter at jeg måtte eje den. Velvet Teddy er stadig min go-to, men Kinda sexy er et perfekt alternativ til de dage hvor jeg ønsker et lysere og mere peachy læbelook. Jeg er allerede meget glad for den og helt galt i byen går man jo aldrig med en Mac læbestift..

 

mac-kinda-sexy2

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et outfit, lidt selvynk og en give-away vinder