Fødselsdag ønsker 2017

Ingredien mega moisture til tørt hår

ingredien-mega-moist

Kender folk overhovedet Ingredien? Jeg tror ikke jeg ville, hvis det ikke var for min frisør eks-kæreste, som forhandlede det. Men jeg var engang oppe og besøge deres lille hjemme-fabrik i Århus, da det stadig var et helt lille brand og siden har jeg været vild med det. På daværende tidspunkt var alle deres produkter uden parfume, hvilket for de fleste er et kæmpe plus, men jeg opdagede for nyligt at de er begyndt at lave alle deres serier både med og uden parfume, så man ligesom selv kan vælge hvad man er mest til. Jeg har valgt parfumen til, og det er egentlig ikke fordi at jeg synes parfume i alting er en god idé, men lige hårprodukter synes jeg altså godt må have lidt duft.

Serien jeg har givet mig i kast med er Mega Moisture. Jeg var virkelig meget i tvivl om jeg skulle vælge den eller Soft serien, jeg kunne ikke rigtig finde hoved og hale i hvad forskellen på de to var, så jeg valgte Mega Moisture udelukkende af den grund at jeg bedre kan lide den blå farve på markatet, end den gule på soft. Jep, så nem er jeg.

Det er virkelig nogle lækre produkter og Mega Moisture passer så godt til mit hår, som virkelig trænger til alt det fugt som det kan få. Jeg er fan.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag ønsker 2017