Ingredien mega moisture til tørt hår

Et sommerligt outfit fra Verona

outfit-verona2outfit-verona-verona1outfit-verona1outfit-verona-veronaoutfit-verona3

Noisy may nederdel, &other stories taske, H&M top, Rayban wayfarer solbriller, Vagabond sandaler

Verona var vores første destination da vi kørte mod Italien og jeg faldt pladask for byen, som mest af alt er kendt for historien om Romeo og Julie. I modsætning til mange af de andre kendte italienske byer er Verona ret lille og intim og det gjorde simpelthen vores ene dag der så dejlig og overskuelig. Vi var blandet andet oppe forbi et af byens slotte, hvorfra man havde en fantastisk udsigt over hele byen og det vil jeg helt sikkert anbefale hvis i en dag befinder jer på de kanter.

Nok om Italien. Den her weekend har jeg fået besøg helt fra New York af min gode veninde og bloggerkollega Jenni. Vi ses desværre ikke så ofte længere, da hun som sagt bor i New York lige pt, men det er altid skide hyggeligt når vi gør! I morgen skal vi afsted til Århus hvor Jane Kønig holder pre-opening af deres nye butik, så det glæder jeg mig meget til.

Hvad har I af spændende weekend planer?

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingredien mega moisture til tørt hår