Sommerfavoritter fra Juhldal

Et outfit, lidt selvynk og en give-away vinder

outfit-strandbro-blaa-kjole3outfit-strandbro-blaa-kjole1outfit-strandbro-blaa-kjole6outfit-strandbro-blaa-kjole2outfit-strandbro-blaa-kjole4outfit-strandbro-blaa-kjole5

H&M kjole, Vagabond sandaler, Asos choker, Rayban solbriller

Min mandag startede lidt hårdt ud. Jeg vågnede op med en voldsom migræne med tilhørende kvalme og havde allermest lyst til bare at blive liggende i sengen, men blev hurtigt enig med mig selv om at det ikke var en smart dag at være syg på.. Så afsted gik det. Jeg var sekunder fra at misse bussen og da jeg endelig kom frem til mit arbejde var min migræne ikke ligefrem blevet bedre. Jeg drak lidt vand og gik ellers igang med arbejdet, men halvanden time senere måtte jeg altså indse at den der migræne pille som jeg tog inden jeg tog afsted, ikke havde tænkt sig at virke, så efter lidt hurtig diskussion med mig selv besluttede jeg mig for at tage hjem. Jeg gik på hovedet i seng og vågnede først mange timer senere. Stadig med en dundrende hovedpine.

Nu har jeg langt om længe fået det lidt bedre. Jeg har fået lidt mad og lidt omsorg og nu er det så gået op for mig at jeg glemte at trække en vinder af I love my type give-awayen igår. Så det har jeg selvfølgelig gjort i dag. Den heldige blev Pia Eriksen, som har fået en mail.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerfavoritter fra Juhldal