September ønsker

Et kig i denne måneds Goodiebox: August ’17

goodiebox-august-the-members-box1

Boksen er modtaget som gave, men meninger og holdninger er som altid mine egne

Jeg ved godt at disse indlæg ligger ret tæt, men det her skulle gerne blive det sidste forsinkede beauty-boks indlæg, så de skulle gerne snart komme lidt mere spredt igen. Denne gang er det blevet tid til at tage et kig på august måneds Goodiebox og helt ærlig, så bliver Goodiebox bare ved med at overraske mig positivt. Månedens tema er ”the members box” og det betyder altså at boksen er sammensat af 4 forskellige Goodiebox medlemmer, så der er lidt for enhver smag. Jeg er vild med det!

 

Ole Henriksen Counter balance oil control hydrator

Første produkt i boksen er denne dagcreme fra Ole Henriksen som jeg straks tog i brug. Den er rimelig gel agtig, men giver alligevel fin fugt til huden. Jeg har brugt den efter min dermaruller og superserum den seneste uge og indtil videre er jeg vild med den.

Ole Henriksen Find your balance oil control cleanser

Inden brug af min dermaruller har jeg brugt denne cleanser fra samme serie som dagcremen. Jeg elsker at få flere produkter der passer sammen, selvom jeg ofte bruger produkter fra forskellige serier, men det giver et lidt bedre billede af en serie som helhed. Denne er jeg dog lidt i tvivl om hvad jeg synes om, den er udmærket men er klart mere glad for dagcremen.

Nails inc Powered by collagen ridge filling base coat

På trods af min gigantiske neglelak samling, så er det virkelig sjældent at jeg går med neglelak. Mit arbejde tillader det ikke rigtig og jeg får ikke rigtig taget mig sammen i weekenderne til at lege med det. Det er lidt ærgerligt for jeg elsker neglelak, men sådan er det nu engang. Denne ridge filling base coat har jeg derfor testet på mine tånegle, som også er væsentlige mere ujævne end mine fingernegle og selvom den ikke formår at udjævne min storetå negl helt, så er det helt klart en forbedring. Og så elsker jeg Nails incs formular – de laver nogle af de bedste neglelakker efter min mening.

Miqura Foot mask

Jeg brokker mig bestemt ikke over endnu en maske fra Miqura. Det er et brand som indtil maj måneds Goodiebox var helt ukendt for mig, men jeg var helt vild med ansigtsmasken fra den boks, så jeg ser meget frem til at bruge denne en dag hvor mine fødder trænger til lidt ekstra forkælelse.

Pixi MultiBalm i farven Baby Petal

Produkter fra Pixi er altid velkomne så det var dejligt med endnu et produkt fra dem som jeg ikke har prøvet. Jeg er normalt ikke så meget til cream blushes, men denne her er så nem at arbejde med og blende. Den giver et virkelig fint farveskær som jeg er vild med og så er den så nem at få til at se naturlig ud.

The Vintage Cosmetics company eye lash curler

Jeg bruger faktisk ikke rigtig øjenvippebukker, da mine vipper har et ret fint naturligt ”curl”, men denne her er godt nok fin i kobber og det hele. Det må prøves, men tror desværre at det hurtigt bliver et step jeg springer over.

Emite Millesis Active eye light 101 concealer

I februars box var den fineste lille creme highlighter fra Emite og i Juni boksen fik vi en flot coral farvet neglelak. Begge to var succeser så jeg ser frem til at teste den her concealer lidt mere. Jeg har kun brugt den et par gange, men indtil videre er jeg positiv. Den tager de værste mørke rander og så er konsistensen nem at arbejde med.

 

goodiebox-august-the-members-box2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

September ønsker