Nyt køb: Mac Kinda Sexy

Et førstehåndsindtryk: septembers Lf beauty boks

the-birthday-edition-boks-look-fantastic

Look Fantastic fejre fødselsdag den her måned og det er der kommet en ret så lækker boks ud af – The birthday edition. Det er uden tvivl en af de bedste bokse som jeg har modtaget siden at jeg begyndte mit abonnement for et års tid siden og det siger altså ikke så lidt. Lad os kigge nærmere på det lækre indhold!

 

Eve Lom Cleanser og muslin cloth

Den her cleanser fra Eva Lom har jeg ville prøve så lang tid, så jeg blev virkelig glad da jeg åbnede boksen og så den som det første. Det eneste der har holdt mig tilbage fra at prøve den er prisen, som, hvis jeg skal være ærlig, er ret høj taget i betragtning af hvor lidt produkt man får. Men den har virkelig fået gode anmeldelser, så jeg håber at den lever op til mine forventninger. Jeg har endnu ikke taget den i brug, da jeg er ved at teste nogle andre produkter lige nu, men jeg glæder mig til at prøve den!

Decléor Hydra Floral Anti-pollution Hydrating gel-cream

Jeg er normalt ikke til gel-cremer, da min hud har brug for mere fugt, end hvad jeg synes de giver, men denne har ligefrem hydrating i navnet, så måske det kan fungere alligevel. Mine forventninger er ikke så høje, men decléor plejer at lave nogle gode produkter, så jeg håber at dette er en af dem.

Illamasqua Contouring Gel Sculpt i farven Silhouette

Jeg må indrømme at jeg blev lidt bange da jeg først åbnede denne og så farven. Den er så mørke brun som noget overhovedet kan være før at det er helt sort og jeg er hvid som papir. Så min første tanke var selvfølgelig at jeg ville hade den, men den er faktisk overraskende nem at blende og er slet ikke så kraftig på huden som i selve sticken. Jeg er stadig lidt i tvivl om hvad jeg reelt synes, men jeg hader den i hvert fald ikke.

Hikari Eye shadow Quad i farven Tonya

Jeg har aldrig hørt om Hikari før, men alligevel blev jeg så glad da jeg så den her lille øjenskygge quad i boksen. Farvene er så fine og så elsker jeg at modtage make-up i de her bokse. Det virker på en måde mere overskueligt at bruge end en håndfuld hudpleje og hårprodukter, hvor jeg foretrækker at bruge de samme produkter i længere tid for at danne mig et ordentlig billede. De to matte farver blender som en drøm, men de to nederste shimmers vil jeg klart anbefale at bruge med fingerne eller en fugtig make-up børste.

Christophe Robin Cleansing Volumizing paste

Jeg har endnu ikke fået prøvet det her produkt, da det ærlig talt er lidt udenfor min comfort zone. Jeg er helt klar på ekstra volume i håret, men det ligner jo en ansigts skrub? Jeg har lidt svært ved at tro at det er sundt for hårbunden og håret at bruge produkter med slibekorn i men jeg har selvfølgelig tænkt mig at give den en chance – skal bare lige tage mig sammen!

Lookfantastic Unicorn Eye shadow brush

En ekstra make-up børste er der altid plads til herhjemme og især når den er til øjenskygge. Jeg er helt vild med det snørede greb og den mint grønne penslen. Det er så fint og så er den også rigtig nem at arbejde med, hvilket selvfølgelig er det vigtigste.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt køb: Mac Kinda Sexy