En ny plakat fra I love my type og en give-away

Et førstehåndsindtryk: Augusts LF beauty boks

global-glamour-look-fantastic-beautyboxÅh, jeg er altså kommet frygteligt bagud med de her indlæg – det beklager jeg. Men det skyldes jo selvfølgelig den inaktivitet der har været herinde, så jeg håber at I kan bære over med mig lidt endnu. Jeg modtog min Look Fantastic box lige efter vi var kommet hjem fra ferie og har derfor haft den liggende i godt og vel 3 uger nu, men på trods af det har jeg altså kun meget kort testet produkterne. Så indlægget her er som det plejer, kun med førstehåndsindtryk.

 

Mane ‘n tail shampoo

”Er det til heste eller hvad?” var min kærestes første kommentar da jeg hev den her shampoo op af månedens box. Og selvom jeg grinte højt, så kan jeg godt forstå hans spørgsmål. Både navnet og indpakningen skriger hest. Jeg kender ikke produktet i forvejen, men jeg glæder mig til at prøve det.

Mane ‘n tail conditioner

Sammen med shampooen var også denne balsam fra samme mærke. Jeg synes at det er super lækkert at få begge ting fra samme brand, så det er et kæmpe plus. Så nu krydser vi bare fingre for at det er nogle gode produkter!

Lord & berry magic brow

Jeg er netop løbet tør for min Nyx micro brow, så jeg stod faktisk og manglede en ny øjenbryns pen. Denne er desværre lidt for varm i tonen, men hvis vi ser bort fra farven så synes jeg faktisk at den virker rigtig fin. Lord & berry er ellers lidt et brand som jeg ikke har haft så mange gode oplevelser med.

Lottie London caramel apple lipbalm

Den her læbepomade minder mig mest af alt om de der runde Eos læbepomader som var sindsygt populære en årgang. Personligt har jeg aldrig været vild med dem da jeg synes de tørre min læber ud, men denne fra Lottie London virker en smule mere blødgørende. Og så er indpakningen altså lidt sød og som I ved så elsker jeg pæn indpakning.

Gatineau gentle slik toner

Hvor fin er den her lille flaske ikke? Jeg elsker den lyserøde farve! Gatineau er ikke et brand jeg kender ret meget til, men hvis vi skal dømme på udseendet, så lover det godt. Jeg har endnu ikke haft muligheden for at afprøve den i ansigtet, men vil tage den i brug i løbet af weekenden tror jeg.

Skin 79 BB super+ beblesh balm

En anti-wrinkle BB creme siger jeg ikke nej tak til. Og så er indpakningen på denne også rigtig fin. Generelt har rigtig mange af denne måneds boks tiltalt mig udseendes mæssigt og selvom det selvfølgelig ikke er det vigtigste i sidste ende så sætter jeg altså rigtig meget pris på pæn indpakning. Farven på denne er faktisk en smule for lys til mig lige nu (troede aldrig at det skulle ske) men det skal vinteren nok få lavet om på. Konsistensen er ret tyk af en BB creme at være, men det betyder også at den her lidt mere dækkende og det er kun et plus synes jeg.

Korres santorini vine body milk

Jeg har været vild med Korres’ shower gels i lang tid, men har aldrig fået mig taget sammen til at prøve deres body lotions, så jeg glæder mig til at få afprøvet denne. Duften er i hvert fald virkelig lækker – frugtig og sød uden at være for voldsom. Lige som jeg kan lide det!

 

2 kommentarer

 • ha ha ha, havde samme reaktion som din kæreste, tænkte også, heste shampoo???? øh!
  Jeg blev nu ret glad for den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Hahaha :b jeg synes også at det var lidt sjovt. Jeg har faktisk ikke fået taget hul på min, men jeg glæder mig til at prøve den. Har læst gode anmeldelser af den!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny plakat fra I love my type og en give-away