Et kig i denne måneds Goodiebox: August '17

Et ferie outfit fra Rom

outfit-blog-italien-rom-denim-nederdel-haarbaand2outfit-rom-pandebaand-fletninger-denim-nederdeloutfit-blog-italien-rom-denim-nederdel-haarbaand3outfit-rom-pandebaand-fletninger-denim-nederdel1outfit-blog-italien-rom-denim-nederdel-haarbaand1

Noisy may nederdel, H&M top, Gina tricot bælte, Birkenstock sandaler, mormors gamle halskæde, hjemmelavet hårbånd

Selvom sommeren officielt er ovre, fortsætter den herinde lidt endnu. Jeg har nemlig et par outfits fra vores italienske roadtrip som jeg selvfølgelig vil dele med jer.

Det første her er fra en af de sidste dage i Rom hvor vi brugte det meste af dagen på at slentre rundt i Roms gader i ulidelige 40 graders varme. Asfalten smeltede praktisk talt, så vi greb enhver chance for at komme ind i butikker med air condition, hvilket selvfølgelig resulterede i al for meget shopping. Der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget, som man siger. Jeg gjorde mig nogle ret gode køb, som jeg nok skal vise jer herinde ved lejlighed.

Hårbåndet er desuden ret nyt. Min mor var så sød at ligge min fine one shoulder kjole fra H&M op så den var lidt mere sommerlig og så brugte hun stofresterne til at lave det her hårbånd. Jeg elsker det! Og så synes jeg at det er så fint til fletninger eller knold, som jeg ellers synes kan være lidt kedeligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kig i denne måneds Goodiebox: August '17