Status på juli '17

Når man trænger til ferie, efter ferien..

outfit-sort-nederdel-top4outfit-sort-nederdel-top9outfit-sort-nederdel-top2outfit-sort-nederdel-top3outfit-sort-nederdel-top8outfit-sort-nederdel-top6

Noisy May nederdel, H&M top, second hand bælte, &other stories taske

Nu hvor det ikke lykkedes mig at planlægge indlæg inden jeg tog afsted på ferie, havde jeg alle gode intentioner om at komme hjem med fornyet energi, masser af oplevelser i bagagen og ellers bare blog-amok. Og det er bestemt ikke fordi at jeg mangler noget at snakke om, men hverken tiden eller overskuddet har været der. Sådan er det desværre nogle gange og det er også okay. Det er det der med at trænge til ferie, efter ferien og det har bloggen i den grad lidt under.

Men nu tror jeg at jeg er klar igen. Med tryk på tror, for hvis jeg skal være helt ærlig så har den her lille ”pause” fået mig til at genoverveje hele mediet. Jeg vil lige starte med at sige at jeg elsker at blogge. Jeg elsker at have mit eget frirum som er mit og kun mit og så elsker jeg at kunne kigge tilbage. Det er jo en form for online dagbog og selvom jeg ikke deler alle de mest personlige ting fra mit liv, så er det stadig rigtig rart at kunne se hvor langt man er kommet. Derudover elsker jeg at tage billeder, hele styling og redigerings delen er hobbyer for mig som jeg kan udleve gennem bloggen her. Uden den ville jeg mangle et sted at vise det frem. Instagram er noget helt andet efter min mening og selvom jeg elsker at dele små hverdagsglimt med jer derinde, så er der sjældent lagt så meget tanke og idé bag billederne som der er på bloggen. På den måde ville Instagram aldrig kunne erstatte det bloggen er for mig, selvom der har været væsentlig mere aktivitet derinde end der har på bloggen de sidste par uger. For mig er det et hurtigt medie. Lidt ligesom Facebook og Snapchat.

Derudover så føler jeg at blogmediet har udviklet sig meget over de seneste år og det er ikke altid at jeg føler at jeg kan stå inde for den udvikling. Der er meget snak om reklame, sponsorerede indlæg, PR gaver, affiliate og hele det ræs hele tiden og det kan også godt være lidt af en jungle at finde rundt i. Jeg føler at rigtig mange læsere ikke vil accepterer at det er en del af mediet. Det er den måde blogs lever på. Og det kan jeg ikke se hvorfor der er noget i vejen med. Selvfølgelig skal det være klart hvorvidt der er tale om reklame eller ej, men for mig (og for langt de fleste andre bloggere, håber jeg) er der altså ikke forskel på meninger, om det er en gave, noget jeg har fået penge for eller noget jeg helt af mig selv har valgt at skrive om. Jeg skriver kun om ting som jeg føler at jeg kan stå inde for og det er jeg så træt af at jeg og andre bloggere skal blive ved med at skrive sort på hvidt. Hele mediet er jo baseret på tillid mellem bloggeren og læseren og hvis man sælger den tillid for en dagcreme eller en ny kjole, så havde man nok ikke de rette intentioner med sin blog til at starte med. Og det er jeg helt sikker på vil skinne igennem fra aller første indlæg. De blogs overlever aldrig, det håber jeg at I ved.

Selvfølgelig skal man ikke tro på alt hvad man hører eller læser, men at antage at en mening er købt bare fordi at et indlæg er markeret med reklame, det synes jeg måske er lige groft nok. Hvis man ikke gider at læse sponsorerede indlæg kan man jo altid bare springe let og elegant over. Man behøver ikke gå amok med beskyldninger om at sælge ud mm. i kommentarfeltet. Ikke at det er noget jeg selv bøvler med, men jeg bliver bare så træt når jeg gang på gang ser folk svine bloggere til når de laver reklame indhold. Det er og bliver en del af mediet, som I by the way, nyder helt gratis, og personligt synes jeg at det er pisse sejt at nogle rent faktisk kan leve af det der er min hobby.

Men hvad skal der så ske med bloggen her? Tja.. det er et godt spørgsmål. Jeg har haft bloggen her i mange år efterhånden og jeg er bestemt ikke klar til at lukke den ned. Langt fra faktisk. Så forhåbentlig finder jeg energien igen meget snart. Som sagt, så elsker jeg at blogge og så længe lysten er der er jeg sikker på at jeg nok skal finde tiden og overskuddet i min hverdag.

2 kommentarer

 • Rene

  Håber ikke du lurer på at lukke bloggen.
  Elsker dine skønne foto, du er altså en super sild

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mørk

   Mange tak 🙂 Jeg har skam ikke tænkt mig at lukke bloggen lige foreløbig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på juli '17